• center
  • Philips Zoom NiteWhite Beljenje Zob Gel 3 injekcije 10% 16% 22% ACP Zob Zob Komplet za beljenje zob standardni komplet
img 0
img 1
img 2
img 3
img 4
img 5

Philips Zoom NiteWhite Beljenje Zob Gel 3 injekcije 10% 16% 22% ACP Zob Zob Komplet za beljenje zob standardni komplet

€56.98

Ocena
Ocena | Napiši mnenje

!!Smo prodaja 1 zaprti škatli Povečave Nitewhte 3-brizgo (2020 različica)v ta post!!

Lahko se odločite za 10%,16% ali 22% v Zoom Nitewhite.

Kaj je v škatli so 3-syr različice : 3 injekcije, Zob Barva Tabele, navodila za Uporabnika

Philips Zoom NiteWhite ACP Beljenje Gel, Carbamide Peroksid 10% 16% 22%

Beljenje zob Kit w/ NuBox Zob Odtenek Kartico Snop Opis:

NiteWhite ACP Beljenje gel je vodilni beljenje gel, ki združuje patentirane Kalcijev Fosfat tehnologije z dokazano učinkovitostjo Kalijevega Nitrata.To seveda zapolnjuje mikroskopsko napake v zobno površino, smooths sklenini in povečanje površine sijaja.Ustvariti lep NiteWhite nasmeh.

NiteWhite vodi druge zob geli, ki s svojo inovativno linijo učinkovito, visoke viskoznosti, zelo nizko občutljivost zob zob geli oblikovana izključno za uporabo v patentirana dvojna cev brizgalke.

Za napredno dvojno sod brizga vsebuje dva zbornice-tisti, izolatov močan in obstojen Carbamide Peroksid plus Vodikov Peroksid formula; drugi senat vsebuje aktiviranje gel z soothers, naprave in desensitizers dodal.Gel je dajati skozi auto-mixing šoba, ravno v času uporabe, za maksimalno učinkovitost in največje zob zob rezultate, nič ne deluje hitreje ali bolje!NiteWhite zob geli vam bo, da peneče nasmeh, ki ste jih vedno želeli.

Poudarki: NiteWhite ACP zob geli, ki zdaj prihaja z 3 injekcije na paket.Whitener na voljo je v 10%, 16% in 22% Carbamide Peroksid Vse odstotki imajo veliko degustacijo blag okus mete PROSIMO, UPOŠTEVAJTE,: 22% Belilo je treba uporabiti samo za največ 1 uro na dan, NE čez noč.Občutljivost zob je pogost stranski učinek beljenje zob NiteWhite ACP (amorfni kalcijev fosfat) funkcije največjo občutljivost bolečin formula - Poskusite to, se danes!Vse beljenje gel je shranjena v ozračju nadzorovanem okolju, da se zagotovi največja rezultati in ugodne cene!NOVO Elegantno Brizgo Design, pomaga nadzorovati vsako uporabo beljenje gel.Vsak paket vsebuje: 3 x 2.4 ml dvojno sod zob injekcijske brizge, plus mešanje nasveti. 9 Prijav Nič Občutljivost Formula

*NE Kadi Vključeni

Več:

1. Tam so Daywhite in Nightwhite v philips povečavo.

2. Lahko se odločite za 10% ,16% ali 22% v nitewhite medtem ko 9,5% ali 14% v daywhite.

Za Stranke : 1. Vse cenjene stranke vabimo, da je plačilo v drugi načini plačila, kot so western union, paypal, bančno nakazilo ali drugi. 2. Če pride do fizičnih poškodb ali drugih objektivnih demage na naš izdelek, to je 30-dni dobavitelj " s garancijo. 3. Naročnik je odgovoren za plačilo davkov in dajatev, preden boste prejeli na zalogi.Če stranke potrebujejo nas (IGOAL) za plačilo davkov in dajatev pred prejemom parka (DDP izraz) , sporočite mi, prosim!! 4. Vaše 5-star povratne informacije so za nas zelo pomembno, ko ga prejmete parka.Vaše mnenje je močna in koristna za nas v prihodnosti razvoj!

  • Postavka Vrsta: Glava Zobne Ščetke
  • Številka Modela: Nitewhite
  • Poreklo: NAS(Izvora)

Bodite prvi, ki bo napisal recenzijo!

Morda vam bo všeč tudi

Vrhunska kakovost.